Detoxkuur

Deze detoxkuur bevat dagelijks de Green Genius, Orange Optimist, Red Reborn, Purple Protector, Green Gift, Golden Gem, Celery Charger, Ginger Giant, Tough Turmeric en 1 thee. Daarnaast ontvang je ook nog een Be Juiced koelzakje om je sapje overal naartoe mee te nemen.

Detoxkuur groentesapjes

Detoxkuur

Box Pack Size
Detoxkuur groentesapjes
Welkom bij de detoxkuur. Hierbij ligt de focus op het resetten van je lichaam en het boosten van je immuunsysteem.  Misschien ben je al op de goede weg en wil je dat vasthouden? Of misschien ben je op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren? Ons motto luidt niet zomaar: “Be Healthy, Be Happy, Be Juiced”. Er zijn veel goede redenen om de Be Juiced detoxkuur te volgen.
Wat jouw persoonlijke motivatie ook is, wij hebben er alles aan gedaan om jou de ultieme sapkuurervaring te geven, en ruimte te creëren in je leven om aandacht te schenken aan je lichaam en geest. Een fit, bewust en gezond leven helpt ons dagelijks om doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Dat wensen we  jou ook toe.

 

Ontdek hier de voordelen van een detoxkuur

 

 1. Ontgiften van je lichaam

  Het sapvasten zorgt ervoor dat je lichaam afval- en gifstoffen zal gaan afvoeren. Het drinken van voldoende water is dus heel belangrijk. Streef naar 2 liter per dag.

   

 2. Gezond voedingspatroon

  Het stoppen met bewerkte voeding helpt om ná je kuur met gemak en plezier je gezond voedingspatroon vol te houden. Je drang naar bewerkte voeding zal aanzienlijk verminderen.

   

 3. Vermindert een opgeblazen gevoel

  Doordat je geen toxische stoffen (die je terugvindt in bewerkte voeding) inneemt, hebben deze ook geen kans om zich op te stapelen in jouw lichaam. Hierdoor vermijd je een opgeblazen gevoel.

   

 4. Energiek en fit gevoel

  Na het reinigen van je lichaam hebben de organen weer de kans om goede voedingsstoffen op te nemen waardoor je een energieboost zal ervaren.

 

Voor, tijdens en na

 

Het afbouwen en weer opbouwen van vast voedsel pak je best zorgvuldig aan. Ons advies is om twee dagen vóór en twee dagen na de sapkuur licht verteerbaar voedsel zoals salades en soepen te eten. Daarmee geef je je darmen rust en breng je je lichaam in de juiste modus voor de sapkuur.

Vermijd twee dagen vóór, tijdens en twee dagen na de sapkuur, de volgende dingen:

 • Bewerkte/vetrijke voeding eten
 • Sigaretten roken
 • Koffie of thee nuttigen waar theïne of cafeïne in zit
 • Alcohol drinken
 • Rood vlees eten

Tijdens het detoxen kan je enkele ontgiftingsverschijnselen ervaren, zoals hoofdpijn, honger, darmproblemen, vermoeidheid en concentratieproblemen. Deze symptomen zijn normaal en tijdelijk, aangezien het lichaam zich aanpast aan de nieuwe situatie. Drink veel water, rust en slaap voldoende. Na een paar dagen detox krijgt men juist meer energie en helderheid in het hoofd.

 

 

Ervaar je een hongergevoel tijdens de detox?

 

Tijdens een detoxkuur kan het gebeuren dat je een hongergevoel ervaart. Dit komt omdat je anders eet dan normaal en minder calorieën binnenkrijgt dan je gewend bent. Het is belangrijk om je niet te laten ontmoedigen door deze honger, omdat de voordelen van de sapkuur enorm opwegen tegen dit tijdelijke ongemak. Probeer deze tips om de honger te verminderen.

 

 • Een goede pre-detox is een absolute aanrader. Als je twee dagen van tevoren begint met het afbouwen van je vaste gewoontes, ervaar je tijdens de detox veel minder trek.
 • Drink, tussen de sapjes door, een glas water en/of kruidenthee. Op die manier ben je de honger vaak voor.
 • Wil je toch iets eten? Kies dan voor wat rauwe groenten of een lichte snack. Bijvoorbeeld: een halve avocado, een rijstwafel met kipfilet of een handje ongezouten noten.

 

Detoxkuur groentesapjes

Detoxkuur

Box Pack Size